Toyota с нов оторизиран представител във Велико Търново


13
дек.
2019

„ТСЦ Велико Търново“ АД е новият оторизиран представител на Toyota във Велико Търново и региона, с което продажбено-сервизните центрове на марката в страната наброяват четиринадесет обекта и представляват автомобилна мрежа с широко покритие и удобство за клиентите.

„Като автомобилната марка с най-висока стойност в света, вярваме че безупречното обслужване на клиентите и близостта ни до тях е от съществено значение за удовлетвореността и високото доверие, на което се радваме. Разполагаме с изключително добре развита и гъста мрежа от оторизирани представителства в страна и съм щастлив, че днес в семейството на Toyota в България се присъединяват и партньорите ни от „ТСЦ Велико Търново“ АД, които имат дългогодишен опит в автомобилния бизнес и припознаха безкомпромисните глобални стандарти на марката като част от своята философия. Клиентите ни от старопрестолната столица и целия регион заслужават безупречно обслужване и сме уверени, че ще можем да го осигурим, благодарение на новия ни оправомощен търговец,“ каза Вайос Доцикас, Изпълнителен директор на „Тойота Балканс“ ЕООД, официален вносител и дистрибутор на марките Toyota и Lexus за България.

Модерният продажбено-сервизен комплекс е на обща площ от 1300 кв.м. като се състои от шоурум зона (450 кв.м.) и сервизна част, която включва механичен сервиз, пункт за годишно-технически прегледи и авторепаратурен сервиз. Модерният механичен сервиз може да обслужва седем автомобила успоредно. Клиентите на Toyota могат да се възползват от пълно сервизно обслужване от екип на висококвалифицирани и обучени специалисти по съвременните глобални стандарти на японската марка.

Новото оторизирано дилърство се намира на възлово място в старата столица Велико Търново на ул. „Народни будители“ 12. Работното време на комплекса с клиенти е между 8:30 и 17:30 ч. от понеделник до петък, и от 9:00 до 14:00 ч. в събота. Клиентите могат да посетят и уеб сайта на представителството на адрес http://veliko-tarnovo.toyota.bg/.

Още по темата

Card image cap
Пет звезди по безопасност от Euro NCAP за новия Renault KOLEOS

26
сеп.
2017

Новият Renault KOLEOS получи оценка от пет звезди след тестовете по безопасност, провеждани от независимата организация Euro NCAP

Card image cap
Honda-та, вдъхновена от Мишел Вайан

15
юли
2016

Honda Art Car Jean Graton ще направи състезателен дебют на Зандвоорт

Card image cap

В последния брой:

Архив >