Toyota с нов оторизиран представител във Велико Търново

1312
2019

„ТСЦ Велико Търново“ АД е новият оторизиран представител на Toyota във Велико Търново и региона, с което продажбено-сервизните центрове на марката в страната наброяват четиринадесет обекта и представляват автомобилна мрежа с широко покритие и удобство за клиентите.

„Като автомобилната марка с най-висока стойност в света, вярваме че безупречното обслужване на клиентите и близостта ни до тях е от съществено значение за удовлетвореността и високото доверие, на което се радваме. Разполагаме с изключително добре развита и гъста мрежа от оторизирани представителства в страна и съм щастлив, че днес в семейството на Toyota в България се присъединяват и партньорите ни от „ТСЦ Велико Търново“ АД, които имат дългогодишен опит в автомобилния бизнес и припознаха безкомпромисните глобални стандарти на марката като част от своята философия. Клиентите ни от старопрестолната столица и целия регион заслужават безупречно обслужване и сме уверени, че ще можем да го осигурим, благодарение на новия ни оправомощен търговец,“ каза Вайос Доцикас, Изпълнителен директор на „Тойота Балканс“ ЕООД, официален вносител и дистрибутор на марките Toyota и Lexus за България.

Модерният продажбено-сервизен комплекс е на обща площ от 1300 кв.м. като се състои от шоурум зона (450 кв.м.) и сервизна част, която включва механичен сервиз, пункт за годишно-технически прегледи и авторепаратурен сервиз. Модерният механичен сервиз може да обслужва седем автомобила успоредно. Клиентите на Toyota могат да се възползват от пълно сервизно обслужване от екип на висококвалифицирани и обучени специалисти по съвременните глобални стандарти на японската марка.

Новото оторизирано дилърство се намира на възлово място в старата столица Велико Търново на ул. „Народни будители“ 12. Работното време на комплекса с клиенти е между 8:30 и 17:30 ч. от понеделник до петък, и от 9:00 до 14:00 ч. в събота. Клиентите могат да посетят и уеб сайта на представителството на адрес http://veliko-tarnovo.toyota.bg/.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин