Новини » Toyota лансира изцяло електрическа „баничарка“

Toyota лансира изцяло електрическа „баничарка“

0212
2020

След обявяването на премиерите на лекотоварните модели от среден клас PROACE Van и Verso Electric, Toyota ще добави изцяло електрически BEV (Battery Electric Vehicle) версии и на модела PROACE CITY в лекотоварната гама на Toyota Professional.

Ценното ново допълнение в продуктовата гама на компанията ще се предлага с литиево-йонна акумулаторна батерия с капацитет 50 кВтч, осигуряваща максимална мощност от 136 к.с. и даваща възможност за безпроблемно осъществяване на дейности в зоните с нормативни предписания и изисквания по отношение нивата на емисиите. Всички версии на PROACE CITY Electric са стандартно оборудвани с вградено еднофазно зарядно устройство с мощност 7,4 кВт, а като допълнителна възможност се предлага  трифазно зарядно устройство с 11 кВт, което да осигури по-кратък период на зареждане при необходимост.

Моделната гама ще включва две различни (Compact и Long) дължини на каросерията, както и два варианта – лекотоварен Van и пътнически Verso, за да отговори възможно най-добре на разнообразните изисквания на потребителите от сферата на бизнеса, фирмените автопаркове и частните клиенти.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин