Toyota анонсира световната премиера на нов товарен компактен ван


2
апр.
2019

Напълно новият Toyota PROACE City ще чества своя световен дебют по време на Специализираното изложение за търговски автомобили 2019 в Бирмингам, Великобритания, на 30-ти април.

Новият PROACE City ще осигури на Toyota силни позиции в ключовия сегмент на компактните ванове, като прави продуктовото портфолио още по-широко и по-привлекателно. Новият PROACE City ще се присъедини към компактния ван PROACE и пикапа Hilux, за да осигури още по-силни позиции на Toyota на европейския пазар на лекотоварни автомобили, където продажбите на компактни товарни ванове са приблизително около 35% от общия брой продажби.

Новият PROACE City е създадена в резултат от успешното сътрудничество на Toyota с Groupe PSA, благодарение на което на се роди компактното семейство товарни ванове PROACE. Пълните подробности за новия Toyota PROACE City, включително двигатели, типове купета и размери ще бъдат обявени при световния дебют на модела.

Още по темата

Card image cap
Боксер на Porsche за бюрото ви

11
ное.
2016

Който иска да почувства легендата 911 у дома си, може да си направи сам знаменития боксер на модела. Комплектът за сглобяване на 6-цилиндровия агрегат от първия модел в мащаб 1:4 предлага удоволствие

Card image cap

В последния брой:

Архив >