Toyota анонсира световната премиера на нов товарен компактен ван


2
апр.
2019

Напълно новият Toyota PROACE City ще чества своя световен дебют по време на Специализираното изложение за търговски автомобили 2019 в Бирмингам, Великобритания, на 30-ти април.

Новият PROACE City ще осигури на Toyota силни позиции в ключовия сегмент на компактните ванове, като прави продуктовото портфолио още по-широко и по-привлекателно. Новият PROACE City ще се присъедини към компактния ван PROACE и пикапа Hilux, за да осигури още по-силни позиции на Toyota на европейския пазар на лекотоварни автомобили, където продажбите на компактни товарни ванове са приблизително около 35% от общия брой продажби.

Новият PROACE City е създадена в резултат от успешното сътрудничество на Toyota с Groupe PSA, благодарение на което на се роди компактното семейство товарни ванове PROACE. Пълните подробности за новия Toyota PROACE City, включително двигатели, типове купета и размери ще бъдат обявени при световния дебют на модела.

Още по темата

Card image cap
VW Polo пораства

28
ное.
2016

Шестата генерация на хитовия модел от Волфсбург ще се появи през 2017 г. и ще „расте“ в посока Golf

Card image cap
GTC4Lusso: Ferrari-то за всеки ден

11
февр.
2016

В Женева Ferrari ще покаже наследника FF. GTC4Lusso ще запази атмосферния V12-мотор и двойното задвижване. Новост са завиващите задни колела!

Card image cap
Електрически кросоувър от Китай

19
апр.
2016

BYD e6 идва в Европа

Card image cap

В последния брой:

Архив >