Toyota анонсира световната премиера на нов товарен компактен ван


2
апр.
2019

Напълно новият Toyota PROACE City ще чества своя световен дебют по време на Специализираното изложение за търговски автомобили 2019 в Бирмингам, Великобритания, на 30-ти април.

Новият PROACE City ще осигури на Toyota силни позиции в ключовия сегмент на компактните ванове, като прави продуктовото портфолио още по-широко и по-привлекателно. Новият PROACE City ще се присъедини към компактния ван PROACE и пикапа Hilux, за да осигури още по-силни позиции на Toyota на европейския пазар на лекотоварни автомобили, където продажбите на компактни товарни ванове са приблизително около 35% от общия брой продажби.

Новият PROACE City е създадена в резултат от успешното сътрудничество на Toyota с Groupe PSA, благодарение на което на се роди компактното семейство товарни ванове PROACE. Пълните подробности за новия Toyota PROACE City, включително двигатели, типове купета и размери ще бъдат обявени при световния дебют на модела.

Още по темата

Card image cap
Продаден бе уникално ръждив и много рядък Dodge Charger Daytona

24
февр.
2016

В Алабама бе проведен търг за изключително рядък Dodge Charger Daytona. AUTO BILD ще ви информира за автомобила и за цената, която новият собственик е платил за купчината ръжда с огромен спойлер

Card image cap
Фейслифт за SUV-a на Tesla

13
апр.
2016

Електрическият висок модел на марката получава първа обновена версия – при нея пробегът нараства, също както и цената

Card image cap
Toyota: електромобилите все още не са готови за масовия потребител

19
ное.
2017

Пред германско издание председателят на Борда на директорите на Toyota Motor Corp споделя, че електомобилите все още не са готови за задволяване на масовите транспортни нужди

Card image cap

В последния брой:

Архив >