Tokyo Motor Show 2017: пет новости от Subaru


25
сеп.
2017

IAA във Франкфурт бе поредното доказателство: автомобилните производители предпочитат автосалоните в своите собствени страни. Затова не е учудващо, че Subaru ще представи цели пет нови модела на предстоящото Tokyo Motor Show (27-ми октомври до 5-ти ноември 2017).

Мотото на Subaru е да кара хората да се усмихват. В центъра на автомобилното изложение в Токио ще бъде шестата студия от серията  Viziv. От 2013 г. Subaru пуска различни концептуални автомобили под това име, сред тях и SUV от среден клас. Сега е ред на „Viziv Performance Concept“, спортен седан с голям брой асистиращи системи. Първите снимки показват, че моделът ще бъде издържан в традицията на WRX, респективно WRX STi.

Апропо WRX STi: базиран на актуалния модел е Subaru S208 с по-наточена външност и по-голяма мощност. Планираните 450 екземпляра на S208 обаче няма да се появят в Европа. Същото важи и за BRZ STi Sport с подсилена здравина на каросерията и оптимизирано окачване. Ще бъдат произведени 100 автомобила в „Cool Grey Khaki“, като всички те ще останат в Япония.

На базата на Impreza Sport Subaru ще покаже концептуален модел с името „Future Sport Concept“. Тук впечатление правят модифицираните брони и средното ауспухово гърне. Петият модел за изложението в японската столица ще бъде  XV Fun Adventure. Специални елементи и офроуд  гуми доближават студията до SUV.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >