The Grand Tour минава през стени в Дубай (ВИДЕО)

Шоуто The Grand Tour на Джеръми Кларксън и компания вдигна яка пушилка в Дубай. С танк снимачният екип срутва стена в търговски център!


20
дек.
2016

Голяма суматоха настъпи в търговски център в Дубай: когато някой извиква „Екшън”, минувачите решават, че тук снимат следващата част на „Бързи и яростни”. В действителност обаче зад каскадата се крият Джеръми Кларксън, Ричард Хамън и Джеймс Мей. Тримата британци са избрали именно Дубай за домакин на тяхното шоу The Grand Tour – в чийто нов епизод освен танка са включени и ексклузивни спортни автомобили – че дори и дубайската полиция.

Джеймс все още се наслаждава на работата си, но докога?

Мей се оттегля до 5 години

Най-много до пет години Джеймс Мей иска да прекрати работата си в The Grand Tour. Тогава той и колегата му Джеръм Кларксън щели да бъдат прекалено възрастни, за да стоят пред камерата, казва Мей в интервю пред английския портал Radio Times. След половин десетилетие Мей не искал да губи „своето време и това на зрителите” и вместо това предпочитал да даде шанс на по-младите. Само Ричард Хамънд бил още млад и можел да издържи от гледна точка на здравето, за разлика от Мей и Кларксън.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин