The Grand Tour като видеоигра


15
ян.
2019

Геймърите сред почитателите на шоутo Grand Tour имат повод да почерпят: заедно с премиерата на третия сезон дебютира и видеоиграта Grand Tour. От Amazon вече можете да поръчате играта за Xbox, за Playstation-4 ще трябва да почакате до 17-и януари. Най-забавното: веднага след първото излъчване на епизодите от актуалния сезон играчите ще могат да се изправят пред същите предизвикателства като водещите. По отношение на графиката играта трябва да бъде на нивото на Forza и същевременно да бъде проста като Mario Kart. Играчите ще трябва да заплащат по 30 лева, за да получат ъпдейт, който да им предложи атракциите от последната серия.

Още по темата

Card image cap
Полетът на един драгстер (ВИДЕО)

12
окт.
2016

Американският автомобилен състезател Стив Джаксън е голям късметлия. Неговия драгстер Mustang Shadow излита във въздуха и се запалва – но за щастие пилотът излиза от машината невредим!

Card image cap
Fabia Limited Edition вместо RS

18
дек.
2017

Skoda лансира Fabia Limited Edition (2018) със 125 конски сили, за да отбележи най-успешната година в спортната си история – и поне (донякъде) запълва нишата, отворена след спирането на RS-версията на предходното поколение

Card image cap

В последния брой:

Архив >