Tesla Model 3 получи пет звезди от Euro NCAP


18
юли
2019

Четири нови автомобила получиха най-голям брой звезди от Euro NCAP. Два от тях издържаха краш-теста с четири звезди

TESLA MODEL 3 получи най-висока оценка на краш-теста на потребителската организация Euro NCAP. Skoda Scala, Mercedes B-клас и Mercedes GLE също преминаха теста с по пет точки. Model 3 се прояви блестящо в раздела за системи за сигурност с 94 процента – абсолютна най-добра стойност по най-новия протокол за тестове. При защитата на пасажерите (96 процента) от актуалните кандидати единствено Skoda Scala (97 процента) се представи по-добре. Kia Ceed и DS 3 Crossback получиха по четири точки със стандартното си оборудване. За пълния брой точки им липсваха проценти в разделите за защита на пешеходци и системите за сигурност. Оборудвани с допълнителен пакет за сигурност и двата модела получиха максимален брой точки.

Още по темата

Card image cap
Най-масовото участие на абитуриенти и рекордни единични дарения в кампанията #steniskanabala през 2016 г.

13
окт.
2016

Благотворителната инициатива #steniskanabala бе припозната от 1418 млади и пораснали абитуриенти, които отидоха с тениски на бала, изпращането или годишнината от завършването си през 2016 г. – най-масовото участие на зрелостници и единични дарители чрез поръчка на тениски досега.

Card image cap
Новият Sprinter с елементи на CLS (ВИДЕО)

30
ян.
2018

Mercedes преработва Sprinter и му дава по-добра свързаност, включваща система Keyless-Go и функция за отключване чрез смартфона

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: