Tesla Model 3 на Novitec


24
авг.
2019

Novitec са тунинговали Tesla Model 3 със сдържани аеродинамични елементи от карбон, смъкнали са каросерията на електромобила и са му монтирали джанти Vossen!

Тунинг-специалистите от Novitec се занимават основно със суперспортистите на Ferrari, Lamborghini и др. От известно време насам обаче германците са се посветили и на електромобилите Tesla. Освен Model S и Model X, сега те предлагат и тунинг на новия Model 3.

Сдържани аеродинамични елементи

Novitec са оставили задвижването на модела непокътнато и са се съсредоточили върху аеродинамиката: преден спойлер, странични прагове, заден спойлер и дифузьор – тези елементи от карбон поставят сдържани акценти и същевременно подобряват аеродинамиката на „американеца“. Специални пружини пък смъкват каросерията на електромобила с 30 милиметра. Като алтернатива от Novitec предлагат и окачване с регулиращи се пружини на KW – то приближава модела с 40 милиметра до асфалта. Съвместно със специалистите на тема джанти от Vossen Novitec са разработили впечатляващи 21-цолови джанти, които влизат безпроблемно в серийните калници.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин