Tesla Cybertruck ще получи ъпдейт. Скоро ще се състои и представянето на модела.

0611
2020

Прототипът на Cybertruck ще има ъпдейт в близко бъдеще. Кога ще се случи това и за какво става дума? AUTO BILD ще ви информира!

Измина вече почти година, откакто Tesla представи на обществеността Cybertruck. Освен доста странния дизайн, впечатление направи и излагацията при демонстрацията на бронираното стъкло. Сега почитателите се питат, кога ръбестият модел ще се появи на пазара. Преди от Tesla да пуснат Cybertruck по пътищата, предстои извършването на някои усъвършенствания. Още през месец май 2020 г. стана известно, че моделът е прекалено широк за пазарите извън Щатите. Мъск обяви „световен модел“ с подходящи размери за останалата част на света. Все още обаче не е известно, дали компетентните служби ще дадат разрешително на бронирания модел по отношение на защитата на пешеходци и безопасност.

Ъпдейтът на Cybertruck скоро ще бъде показан

Макар и Cybertruck на външен вид да наподобява много показаната студия, скоро ще видим и модифицирана версия. Тя ще бъде с усъвършенстван дизайн в сравнение с прототипа. На въпрос на почитател в Twitter, дали и кога ще се появи ъпдейт на Cybertruck, Мъск отговори: „Да, може би след около месец“. Дали при ъпгрейда ще се касае само за подобряване на външния вид или пък за готовия сериен модел Cybertruck, все още не е известно.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин