AUTO BILD България / TAG Heuer и Aston Martin направиха специална версия на DBS Superleggera

TAG Heuer и Aston Martin направиха специална версия на DBS Superleggera


22
ян.
2019

Ръчната изработка, качеството, прецизността, вниманието към детайла… всичко това доближава в голяма степен екзотичните спортни автомобили и скъпите часовници. А и хората с дебели портфейли ги харесват. Неслучайно „часовникарските“ марки често биват рекламирани на автомобилни състезания. Именно в тази посока работи сътрудничеството между Aston Martin и TAG Heuer, които през миналата година пуснаха часовник от специална серия. Сега кооперирането между двата бранда се обръща – и на пазара ще излезе лимитираната версия Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition, която ще бъде предлагана с уникален часовник.

От британския производител не разкриват технически детайли за бъдещия модел, но пуснаха няколко снимки, от които се вижда как ще изглежда колата. Тя ще има карбонови аеродинамични компоненти и ще бъде решена в черен цвят Monaco Black. Червените акценти като гумите Pirelli color edition и червените спирачни апарати внасят констраст в екстериорния дизайн. Червени елементи са внесени като контраст и в интериорното оформление.

Още по темата

Card image cap
Sixt сложи Range Rover в шоколадова опаковка

4
сеп.
2017

В последната си рекламна визия компанията за коли под наем атакува Schwarzkopf, Ritter Sport и After Eight

Card image cap
Обявиха цените на новия Megane за България

8
февр.
2016

У нас компактният „французин“ ще се продава минимум за 29 990 лева

Card image cap
Революция в E-клас

9
дек.
2015

Mercedes прави революция при управлението на кокпита в новия Е-клас. Сега най-важните функции ще се управляват от волана. AUTO BILD вече тества новостите!

Card image cap

В последния брой:

Архив >