T-Sport, T-Coupé и T-Go: новите модели на VW


27
дек.
2019

Volkswagen запази три нови имена за моделите си. Както става ясно от германския регистър за патенти и марки DPMA, компанията от Волфсбург е защитила правата върху имената T-Sport, T-Coupé и T-Go. Като препратка към T-Roc и T-Cross е най-вероятно трите нови имена да бъдат предназначени за високи автомобили. Информацията за новите имена е на списанието VWVortex.

Наскоро стана ясно, че VW подготвя купе версия на T-Cross за бразилския пазар. Там кросоувърът ще бъде продаван като VW Nivus. След като стана ясно, че на по-късен етап моделът трябва да дойде и в Европа, започнаха спекулациите за ново име. И е много вероятно то да бъде именно T-Sport. Тепърва обаче очакваме официална информация по казуса от VW.

Напълно възможно е за Европа да се появи купе версия на T-Cross под името T-Sport

Другите две имена не могат да бъдат отнесени към конкретен модел. Според слуховете обаче T-Coupe може да бъде причислено към Atlas Cross Sport, т.е. към нова по-спортна версия на Atlas. Естествено, има голяма вероятност да се появи и скосена модификация на T-Roc. A зад името T-Go може да нов базов кросоувър – за какъвто VW загатна с прототипа Taigun през 2014 г.

И макар че към момента не е напълно ясно за кои варианти хората от Волфсбург ще използват новите имена, по-важното е, че Volkswagen дава заявка за „разгръщане“ на своята палитра в сегмента на SUV-овете.

Освен кабрио версия хората от VW могат да дадат и купе модификация на T-Roc – която може да се казва T-Coupe

Още по темата

Card image cap
Toyota лансира роботче, с което да си говорите

28
ное.
2017

Поръчки за компактния комуникационен партньор се приемат в дилърствата на Toyota в Япония

Card image cap
Ето го новия SUV на Seat!

21
февр.
2018

След Arona и Ateca следва Seat Tarraco. Изображения на SUV-a в пълен размер „изтекоха“ във Facebook

Card image cap
До 3 пъти по-скъпа „Гражданска отговорност“ за нарушителите

12
окт.
2017

50% отстъпка ще получават изрядните водачи от следващата година

Card image cap

В последния брой:

Архив >