/ T-Roc: продава се SUV-кабриолет с малък пробег

T-Roc: продава се SUV-кабриолет с малък пробег

Версията кабриолет на VW T-Roc в момента може да бъде намерена на изгодна цена. Информация за тази оферта

Досега много малко SUV-модели се предлагаха във версия кабриолет. Сега освен Range Rover Evoque Cabrio клиентите могат да си купят и открит вариант на компактния SUV T-Roc. Като нов моделът на VW струва поне 69 000 лв. в Германия.

Ако това ви се струват много пари за SUV-кабриолет, можете да се ориентирате към пазара за употребявани автомобили. На него T-Roc Cabrio може да се намери изгодно. Ние ограничихме търсенето на екземпляри с регистрация от 2021 г. и пробег от до 30.000 километра – излязоха около 800 модела.

Най-изгодните варианти на T-Roc Cabrio в повечето случаи са с базовата моторизация – еднолитров, 3-цилиндров мотор 1.0 TSI. Цените стартират от около 48 000 лв., а ако искате 110 к.с. в 1.0 TSI, трябва да приготвите повече пари.

150 к.с. и спортно оборудване

Това, че ъпгрейдът може да си струва по отношение на мощността и оборудването, ни показва този T-Roc, предлаган от автокъща Bierschneider в Мюлхаузен (Бавария, Германия). Кабриолетът с 1,5-литров, 4-цилиндров бензинов агрегат със 150 к.с. е с първа регистрация от септември 2021 г. и е от първа ръка. Притежава безупречна сервизна книжка, а на бордовия му компютър е изписан пробег от само 8800 километра.

Някогашният му собственик е инвестирал в ниво на оборудване R-Line за своя кабриолет T-Roc. В този вариант моделът на VW разполага с немалко комфортни екстри като отопление на седалките, както и двузонов климатик. Особено значение е отдадено на спортната страна – T-Roc е оборудван със спортно окачване и спортни седалки.

Ако поръчате T-Roc в този му вид, ще трябва да приготвите поне 79 000 лв. Автокъща Bierschneider иска за употребявания екземпляр 55 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин