Tози N го няма при нас


6
ное.
2019

Hyundai показа с Veloster N Performance Concept, колко наточено може да изглежда едно спортно Сoupé. За съжаление моделът няма да се предлага в Европа

По време на SEMA в Лас Вегас (5-ти – 8-ми ноември 2019) спортното подразделение на Hyundai показа Veloster N Performance Concept. Представените модификации на Veloster по отношение на външния вид и техниката могат да стигнат до серийната версия като N Performance Parts.

Шоуавтомобилът не е с обичайния N-лак с червени акценти, а вместо това в тъмносиньо с оранжеви елементи по капака, броните и праговете. за впечатляваща визия се грижат различни елементи като предния капак, задното крило, предният сплитер и задният дифузьор. Блендите на ауспуховите тръби са черни с оранжеви акценти. за по-стабилна позиция на пътя Veloster N Performance Concept е оборудван с окачване с регулиращи се пружини на H&R. Джантите са 19-цолови на OZ с оранжеви апарати.

Вътрешното пространство е издържано с алкантара и карбон. Воланът, арматурното табло, вратите и тавана са покрити с имитация на велурена кожа. Карбонови акценти има по вентилационните дюзи, по вратите и по волана.  Предните седалки са спортни с алкантара и карбон на Sabelt с цветни колани. За задвижването – както при всички N-модели – отговаря 2-литрови турбомотор с 250 или 275 к.с.. Спортното Сoupé няма да се предлага в Европа.

Още по темата

Бюлетин

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >