SUZUKI SWIFT С ПРИЗ ЗА КОЛА НА ГОДИНАТА В ЯПОНИЯ


30
ное.
2017

Третото поколение на компактния модел на SUZUKI бе обявено за КОЛА НА ГОДИНАТА за 2018г. в Япония. Признанието е дадено на престижната годишна конференция на автомобилните изследователи и журналисти (Automotive Researchers’ and Journalists’ Conference – RJC), която се състоя по-рано този месец.
Това не е първо признание за SWIFT – през 2005г. и 2010г., първата и втората генерация на хечбека получават също най-високата оценка на журито на RJC, което е показател за устойчивостта на дизайна и надеждните технически спецификации на модела през годините.
Като аргумент за своя вот японската автомобилна гилдия посочва отличителната широка моделната линия на новия SWIFT, предлагаща избор между два динамични и икономични бензинови двигателя, които могат да бъдат и в комбинация с хибридно задвижване, допълнени от 5-степенна механична или 6-степенна автоматична скоростна кутия, и не на последно място наличния вариант за задвижване на четире колела. Специално внимание специалистите обръщат и на изцяло новия SWIFT SPORT с отлично динамично шофиране и забележителна маневреност. Тази богата гама на модела, конкурентното оборудване и най-съвременните системи за сигурност осигуряват на SWIFT капацитета да отговори дори на най-специфичните потребности на клиентите.
Флагменът на SUZUKI сред компактните модели е с над 5,77 милиона продадени бройки в световен мащаб от момента на неговата поява през 2004г. до септември 2017г. (по данни на SUZUKI MOTOR CORPORATION).

Още по темата

Card image cap
Нов маркетинг мениджър на BMW за България, досегашният става регионален за Близък изток

11
май
2016

Анастасия Янчева е новият Маркетинг мениджър на BMW Group България, Даниела Димитрова поема нови предизвикателства в търговски регион Близък изток на BMW Group

Card image cap
Мобилна лаборатория следи качеството на горивата на бензиностанции Shell

15
февр.
2016

Наличието на „Знак за качество“ на SGS в търговските обекти на Shell потвърждава, че те предлагат само горива, които отговарят на БДС и европейските стандарти за високо качество

Card image cap

В последния брой:

Архив >