Suzuki SV 650 XA: моден аксесоар за лятото


2
апр.
2018

От Suzuki ни представят за моделната 2018 г. SV650XA. Зад малката добавка в името се крие Café Racer версията на актуалния SV 650. Първата студия на модела японците ни показаха още през 2016 г. – тогава под името Rally Concept. По информация на Suzuki със студията те са искали да проверят реакциите и настроенията на крайните клиенти.
Явно пазарните анализи са били положителни и резултатът е налице: SV650XA Café Racer. Серийната версия на модела е доста близка до прототипа. Огледалата, стойката за регистрационния номер и минималистичният преден калник не са достигнали до серийната версия. За щастие е останала новата предна вилка. Позицията на седене при Café Racer е ориентирана повече към предното колело. Освен кръглия фар се предлагат опционално и допълнителни фарове. При SV650XA ще седите върху много прилична седалка в ретро стил, която освен това е с 5 мм по-висока от стандартната и е приятно и удобно тапицирана.

Като цяло Suzuki SV650XA е един доста успешен Café Racer, с който не само ще искате да се покажете пред някое заведение в града, но и ще разполагате с бърз байк за междуградски пътища на базата на SV 650. Suzuki предлага SV650XA предимно в цветове Metallic Oort Grey/Glass Sparkle Black.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >