Suzuki Jimny се превърна в пикап


19
мар.
2020

Suzuki Jimny е модел, който е различен от тълпата – и именно това го прави толкова чаровен. „Планинската коза“ има невероятни качества за придвижване по пресечен терен и е страхотен „бонзай“ офроудър. Но ако искате да използвате машината като товарно муле, ще ударите на камък. В Нова Зеландия са усетили този пропуск на производителя – там местен дилър на Suzuki предлага преработка на автомобила до пикап, като заводската гаранция не отпада.

Естествено, „мъникът“ далеч не е истински конкурент на т.нар. Trucks, но за сметка на това изглежда атрактивно и радва с компактните си размери. Модификацията е реализирана, като оригиналният автомобил е срязан зад предните седалки – което е наложило и демонтажа на страничните въздушни възглавници.

Халогенните фарове издават постното оборудване на „товарача“, при който няма да намерите нито инфоразвлекателна система с тъчскрийн, нито кожен волан. Поне има радио, което поддържа Bluetooth връзка със смартфон. Под предния капак работи стандартният 1,5-литров атмосферен задвижващ агрегат, генериращ 102 к.с. и 130 Нм максимален въртящ момент.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >