Suzuki Jimny на 10-11 години – добър ли е според TÜV?

Докладът на TÜV за 2018 г. ни информира, кои автомобили са надеждни и в добро състояние и след години. AUTO BILD ще ви представи най-добрите 15 SUV-а, които са препоръчителни като употребявани


23
мар.
2018

10-11-годишни: Suzuki Jimny • година на производство: 1998 до днес • Това може: благодарение на големите си колела, включващото се предно задвижване (от 2005 г. електрическо!) и понижаващите предавки успява да засрами извън пътя десеторно по-скъпи SUV. Това ни изнервя: има информация за честни повреди на лагерите на главините, особено при години на производство от 2003 до 2006 г., както и бързоизносващи се съединители.

Извод: статистиката на TÜV потвърждава, че Jimny често се кара извън асфалтираните пътища. За съжаление тази статистика е по-скоро негативна. Проблемите с окачването развалят иначе доброто впечатление от симпатичния модел. Малкият всъдеход също така често има проблеми със спирачната уредба.

Още по темата

Card image cap
Peugeot 206 CC на старо: любимецът на козметичния бранш

1
сеп.
2017

С твърдия си сгъваем покрив Peugeot 206 CC грабна сърцата на гордите жени. Дали обаче малкият чаровник е способен и на продължителна връзка?

Card image cap
Кое А4 да изберем?

30
юни
2016

Седан и комби, по избор двойно задвижване, три нива на оборудване, седем двигателя – ние ще ви разкрием света на модела от Инголщат

Card image cap
Nissan Juke на старо: това изкуство ли е или какво?

8
апр.
2018

Границата между произведение на изкуството и дизайнерски провал е тънка. Juke е по-смел от всеки друг SUV

Card image cap

В последния брой:

Архив >