Suzuki разкри снимки на новото Jimny


18
юни
2018

Най-накрая Suzuki представи новото поколение на Jimny – малкият „катерач“, който ще замени първата генерация на офроудъра, произвеждан от 1998 г. Всъщност японците не разкриват информация за машината – а просто пуснаха микро уебсайт, посветен на SUV-а, с пълната цветова гама (състояща се от 6 предложения). Дизайнерският език е като при сурова машина за движение извън пътя – а не като на някой „лайфстайл паркетник“.

Интериорът също е с класическо оформление, но е получил голям дисплей за инфотейнмънт системата, разположен максимално високо на таблото. Разбира се, използваните материали материали изглеждат твърди – дори на снимката, а работата със скоростния лост ще бъде лесна дори и когато сте с ръкавици.

Японците не дават спецификации за двигателя – единствено има кадър на рамата с надлъжно позиционирания двигател, комбиниран с 4х4-задвижване с понижаващи предавки. Носят се слухове, че ще има и хибридна модификация. До момента от Suzuki са продали над 2,85 млн. Jimny в цял свят още от лансирането на модела, който има много фенове заради достъпната си цена и способностите си за движение извън пътя.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >