Suzuki представи първото си SUV-купе

1201
2023

Дъщерното дружество на Suzuki Motor Corporation в Индия, Maruti Suzuki India Limited, представи първото SUV-купе в историята на марката – Fronx. Моделът дебютира на Auto Expo 2023, което се провежда в Делхи, Индия от 11 януари 2023 г.

Maruti Suzuki ще започне продажбите на новия Jimny 5-Door и изцяло новия Fronx от 2023 г. С тях SUV гамата на Maruti Suzuki ще бъде разширена до четири модела и ще предостави на клиентите разнообразие от опции в разрастващия се SUV сегмент в Индия. Jimny 5-Door и Fronx са планирани за износ в Африка и Латинска Америка.

Изцяло новият Fronx е SUV със стил на купе и изглежда солиден и елегантен благодарение на своите компактни размери. Излъчващата дързък характер голяма предна решетка и стилът на предната и задната част изразява мощта и силното присъствие на SUV-а. Динамичният стил на купе с покрив, който се снижава към задната част, бива подчертан от плавни и издължени пропорции.

Интериорът е висококачествен и ергономичен, а автомобилът е богато оборудван с технологии като камери за 360-градусов обзор, head-up дисплей, безжично зарядно устройство и вентилационни отвори на климатика отзад.

Спецификации

Дължина 3995 мм

Ширина 1765 мм

Височина 1550 мм

Междуосие 2520 мм

Двигатели:

1,0 л DITC (мек хибрид, бензин)

1,2 л (бензин с технология Start-Stop)

Трансмисия:

Ръчна 5-степенна / Автоматик 6-степенен (1,0 л)

Ръчна 5-степенна / Автоматик 5-степенен AGS (1,2 л)

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин