/ Suzuki представи новия V-STROM 1050

Suzuki представи новия V-STROM 1050

Suzuki обнови V-STROM 1050 с нови възможности и представи нов V-STROM 1050 DE. Продажбите и на двата модела ще започнат през януари 2023 г. в Европа и Северна Америка.

Акцентите на обновените характеристики на V-STROM 1050 включват:

  • Bi-Directional Quick Shift – двупосочната система за бързо лесно превключване на скоростите нагоре и надолу без боравене със съединителя или газта.
  • подобрената S.I.R.S (Suzuki Intelligent Ride System) електронна система за управление за различни условия на каране, сега с модернизиран круиз контрол, позволяваща по-широк диапазон на скоростта и позиции на предавките.
  • цветен 5″ TFT LCD дисплей, който показва най-важната информация, включително режима на S.I.R.S, по видим и лесен за разбиране начин.
  • нов режим G (за настилка от чакъл) в системата за контрол на сцеплението и възможност за изключване на ABS на задната спирачка, проектиран специално за стабилно и удобно каране по чакълени пътища, така че водачите да могат да се насладят на дълги преходи по различни пътни настилки.Размерите на модела са проектирани за чакълени пътища с 21-инчова предна гума и по-изразена офроуд шарка.
  • В допълнение, той разполага с по-широко с 20 мм кормило от всяка страна в сравнение със стандартните модели и големи демпферни тампони.
  • Също така предлага алуминиеви протектори на двигателя, за да предпазят долната част от удар от камъни.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин