Suzuki прави лек фейслифт на Across и Swace

1904
2024

Двата най-големи модела на Suzuki получиха някои обновления – в т.ч. и усъвършенствани асистиращи системи

Suzuki прави лек фейслифт на двата си най-големи модела. Автомобилният производител иска да увеличи продажбите на Across и Swace, тъй като напоследък те са доста под очакваните.

SUV-ът Across и комбито Swace вече разполагат с 10,5-инчов тъчскрийн с HD резолюция, в който е интегрирана навигационна система. Освен функцията за записване на данни при ПТП серийна вече е и системата за разпознаване на пътни знаци с визуални и звукови предупреждения при превишаване на ограничението на скоростта.

Swace се задвижва от хибриден силов тракт със системна мощност 103 кВт/140 к.с.

Освен това функциите на Pre-Collision системата са разширени, така че и двата модела вече ще отговарят на General Safety Regulation, които ще влязат в сила за Европейския съюз от юли 2024 г. Запазеното до момента само за Across 12,3-инчово дигитално табло вече ще намери приложение и в Swace.

При Across клиентите ще могат да разчитат на по-богато оборудване. Plug-in хибридната система с мощност 225 кВт/306 к.с., използваща 2,5-литров четирицилиндров бензинов двигател, осигурява задвижването на Across. Swace разчита на хибриден силов тракт със системна мощност 103 кВт/140 к.с. Двата модела Suzuki са със същата техника като Toyota RAV4 (Across) и Corolla (Swace).

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин