„SUV годината“ на Dongfeng Peugeot

На тамошния пазар моделът е продаван като Dongfeng Peugeot 3008

2104
2017

За една година Dongfeng Peugeot напълно поднови и разшири гамата си SUV автомобили в Китай. Новият Dongfeng Peugeot 3008, представен на Автомобилния салон в Пекин през 2016 г., новият Dongfeng Peugeot 4008, създаден за китайския пазар, новият Dongfeng Peugeot 5008, лансиран едновременно в Китай и Европа, а след няколко седмици и новият Dongfeng Peugeot 2008: от В сегмента до големите 7-местни SUV автомобили, PEUGEOT вече предлага най-широката и най-модерна гама SUV автомобили за цялата си история в Китай – на пазар, където този тип автомобили представляват 43,36% от тазгодишните продажби на леки автомобили, при ръст от 19,55% (с цялостно пазарно увеличение от 7,36%).

Тази SUV офанзива разчита на признатите силни страни на PEUGEOT SUV на китайския пазар.

– Вдъхновен дизайн, който съчетава сила и хармония, мощност и икономичност. Този дизайн дори придобива футуристичен аспект с PEUGEOT i-Cockpit®, който предлага ново изживяване зад волана. Това високотехнологично купе носи на водача удоволствие и преживяване на по-високо ниво, като променя обичайните характеристики на кокпита.

– Свежо изживяване при шофиране, благодарение на безупречно поведение на пътя и признати динамични качества, символизирани в Китай чрез комбинацията T+G (двигатели 1,6 и 1,8 THP и Контрол на сцеплението), която осигурява мощност и икономичност.

– Високотехнологична среда и най-доброто ниво на системи в помощ на водача – съществени за пазар, заинтригуван от новите технологии, където средната възраст на купувачите на нови автомобили е 35 години.

PEUGEOT DKR, въплъщението на експертния опит на PEUGEOT при SUV автомобилите, който сътвори история с тройната си победа на рали Дакар 2017, ще бъде показан в Шанхай. По този повод PEUGEOT Sport отново ще има възможност да се окичи с титлата  на победител в рали „Пътят на коприната“. Този забележителен рали-рейд обхваща над 8 000 км и минава през Русия и Казахстан преди да стигне в Китай. Тази година състезанието ще започне от Москва и ще завърши в Сиан, бившата императорска столица на Китай, която през хилядолетията е била началната точка на Пътя на коприната. След победата на Сирил Депре през 2016 г. лъвовете на PEUGEOT Sport ще се борят срещу руските степи и най-великолепните дюни в света в Западен Китай, движени от амбицията да се представят още по-добре.

Потопете се в бъдещето и в следващата автомобилна революция: PEUGEOT ще покаже в Шанхай, за първи път в Азия, PEUGEOT INSTINCT CONCEPT – новия си свързан автомобил с автономно управление, чиято световна премиера бе миналия февруари на Световния мобилен конгрес в Барселона (Испания).

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин