/ SUV-версия на Kia Ceed с дизелов мотор и малък пробег

SUV-версия на Kia Ceed с дизелов мотор и малък пробег

Компактният  SUV Kia XCeed се предлага изгодно на пазара за употребявани автомобили въпреки!

Преди 4 години Kia допълни успешния си модел Ceed с още един вариант на каросерията – освен Ceed, комбито „Sportswagon“ и Shooting Brake варианта ProCeed се предлага и SUV-ът XCeed.

Днес цената на XCeed в Германия започва от 56.000 лв. На пазара за употребявани автомобили цените на модела стартират от около 35.000 лв.

Особено често компактният XCeed се предлага с 1.0 T-GDI бензинов двигател (120 к.с.) и механична скоростна кутия. Ако инвестирате малко повече пари, ще откриете и няколко модела с турбобензинов агрегат и по-голям работен обем. Топмоделът е с 1,6-литров мотор и 204 к.с.

Икономичен и добре запазен

Дори феновете на дизела могат да се възползват от евтин Kia XCeed – например от този XCeed 1.6 CRDi, предлаган от автокъща Motor Center Heinen в Есен, германия. Червеният екземпляр със 136 к.с. от 4-цилиндров дизелов агрегат и 6-степенна механична трансмисия е с първа регистрация от октомври 2019 г. и оттогава единственият му собственик е изминал 17.110 километра.

В ниво „Spirit“ XCeed е доста добре оборудван – с навигационна система, камера за заден ход, автоматична климатична инсталация, както и отопление на волана. Дизеловият XCeed в момента в Германия струва като Spirit 73.500 лв., а този употребяван модел се предлага за 39.500 лв.

Вижте предложенията за Kia XCeed:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=39&mo=75381&price_min=-1&price_max=-1&year_min=2019&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин