Supra с модифициран спортен ауспух


23
окт.
2019

MagnaFlow предлага спортен ауспух за новата Supra, при който клиентите сами сменят частите и по този начин могат да подобряват звука!

При разработката на новата Supra Toyota са работили в тясно сътрудничество с BMW – голяма част от работата е свършена в Мюнхен. Двигателят също е на баварците: 3-литровият 6-цилиндров редови агрегат е с 340 к.с. и 500 Нм. С ауспухова уредба на MagnaFLow сега може да бъде изтръгната по-голяма мощност!

Официално със само 4 к.с. повече

Около 4 к.с. обещават от MagnaFlow благодарение на новата им ауспухова уредба, която на всичкото отгоре олекотява  Supra с до 3,8 кг. Все пак спортният ауспух предлага потенциал за до 14 к.с. повече  – така смятат от MagnaFlow – когато „бъдат отстранени ограниченията на заводските настройки“. Кои са те обаче, тунинг-специалистите не споменават.

Струващата около 4500 лв. ауспухова уредба може да модулира. Водачът може сам да сменя части и по този начин да променя звука. Серийно ауспуховата уредба е с „xMOD“-гърне за дълбок и агресивен звук. Опционално се предлага модулът „xTreme Delete“, който осигурява саунд а ла писта. Освен това има и специално гърне, което предотвратява нежеланото дрънчене, когато спортният режим е деактивиран.

Още по темата

Бюлетин

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >