Supra с модифициран спортен ауспух


23
окт.
2019

MagnaFlow предлага спортен ауспух за новата Supra, при който клиентите сами сменят частите и по този начин могат да подобряват звука!

При разработката на новата Supra Toyota са работили в тясно сътрудничество с BMW – голяма част от работата е свършена в Мюнхен. Двигателят също е на баварците: 3-литровият 6-цилиндров редови агрегат е с 340 к.с. и 500 Нм. С ауспухова уредба на MagnaFLow сега може да бъде изтръгната по-голяма мощност!

Официално със само 4 к.с. повече

Около 4 к.с. обещават от MagnaFlow благодарение на новата им ауспухова уредба, която на всичкото отгоре олекотява  Supra с до 3,8 кг. Все пак спортният ауспух предлага потенциал за до 14 к.с. повече  – така смятат от MagnaFlow – когато „бъдат отстранени ограниченията на заводските настройки“. Кои са те обаче, тунинг-специалистите не споменават.

Струващата около 4500 лв. ауспухова уредба може да модулира. Водачът може сам да сменя части и по този начин да променя звука. Серийно ауспуховата уредба е с „xMOD“-гърне за дълбок и агресивен звук. Опционално се предлага модулът „xTreme Delete“, който осигурява саунд а ла писта. Освен това има и специално гърне, което предотвратява нежеланото дрънчене, когато спортният режим е деактивиран.

Още по темата

Card image cap
Overdrive подготви зашеметяваща Supra с над 800 коня

30
ян.
2017

Легендарният японски спортен модел е рожба на цялостен тунинг проект. Злите езици разкриват, че и на 4-а предавка гумите му превъртали...

Card image cap
Alpina B5 Biturbo: по-бърза от М5

27
юни
2017

Alpina B5 Biturbo разполага с 608 к.с. и така е мощна точно колкото новото BMW M5 – но го бие по отношение на максималната скорост

Card image cap

В последния брой:

Архив >