Subaru Levorg: освежен за 2018 г.


5
окт.
2017

Levorg ще бъде обновен за моделната 2018 г. Най-важните промени: сдържано изменената предница на Levorg има нова броня и нова решетка на радиатора, както и C-образни LED-дневни светлини, интегрирани в серийните LED-фарове. Джантите също са нови, а продажната цена остава същата. Във вътрешното пространство от Subaru са обновили декоративните лайсни, а от ниво на оборудване „Comfort“ новото арматурно табло е оборудвано с 5,9-инчов мултифункционален дисплей. Задната седалка се сгъва в съотношение 40:20:40.

Новости при техниката на Levorg: функция, която задържа автомобила например на светофар без задействане на педала на спирачката в една и съща позиция, докато дадете газ. Има също така и асистент за запазването на пътната лента и нова камера за заден ход.

За задвижването продължава да отговаря 1,6-литровият, 4-цилиндров боксерен двигател със 170 к.с., трансмисията е CVT със седем симулирани степени, а задвижването – двойно. Освен това от Subaru са подобрили и нивото на шумоизолация на Levorg.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин