Subaru прави лек фейслифт на Outback

Обновената версия ще отбележи премиерата си на изложението в Ню Йорк (14-23 април) и първо ще атакува американския пазар, а на по-късен етап – и европейския

0704
2017

Subaru е сред първите производители в света, които лансираха 4х4 комби с амбиции да конкурира SUV-овете – в лицето на Outback. Обновената версия, опонент на Opel Insignia Country Tourer и Volkswagen Alltrack, ще бъде при дилърите в САЩ от началото на лятото, а няколко месеца по-късно ще се появи и в Европа. Промените по високия „товарач“ са фини, но познавачите на марката веднага ще ги открият. В предната част правят впечатление новият дизайн на бронята и хромираната лайстна на радиаторната решетка (с активни жалюзи за по-добра икономия на гориво), както и модификациите по фаровете и страничните огледала. Японците са „пипнали“ същото окачването и кормилното управление, отделно обещават по-пъргави реакции на безстепенната скоростна кутия Lineartronic и по-нисък шум в купето заради новите стъкла.

Основният акцент в интериора са по-големите дисплеи – в зависимост от оборудването с размер 6,5 или 8 инча. Инфотейнмънт системата вече ще поддържа Apple CarPlay и Android Auto, а гласовото управление е действа по-прецизно благодарение на втори микрофон на борда. Стандартното оборудване включва задна камера за паркиране. В Съединените щати са на разположение бензинови двигатели с работен обем 2,5 (172 к.с.) и 3,6 литра (260 к.с.), съчетани с традиционното за марката задвижване на всички колела Subaru Symmetrical All-Wheel Drive.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин