Subaru е новата марка в портфолиото на Бултрако Моторс Пловдив


22
юни
2018

Бултрако Моторс, клон Пловдив, става официален дилър на високотехнологичната марка Subaru. Това бе обявено вчера, 21 юни, на специално събитие по повод откриването на новия шоурум на японските автомобили, известни със своите боксери и системата за задвижване на всички колела Symmetrical All Wheel Drive. Така бул. „Пазарджишко шосе“ 82 в града под тепетата става още по-атрактивен адрес за почитателите на японското автомобилостроене.

На откриването на новия дом на Subaru присъстваха представители на висшия мениджмънт на Субару Италия – Такаши Ямада, генерален мениджър, Кенджи Мукай, бизнес координатор и мениджър външни пазари, Андреа Мереа от международния отдел на Субару Италия и Владимир Димитров, регионален мениджър на компанията за България.

„Днешният ден е чудесен за Субару Италия, защото имаме прекрасен нов партньор в лицето на Бултрако Моторс Пловдив, компания с 26-годишен опит в автомобилния бизнес и с отлична търговско-сервизна база, която отговаря на нашите високи изисквания. Вече 65 години Субару е символ на високо качество, отлични динамични показатели и екологичност. Японската компания първоначално е произвеждала самолети. Това ни прави уникален бранд, способен да се отличава от конкуренцията благодарение на технологиите, които използваме. Пожелавам много щастливи и доволни клиенти на новия член от дилърското ни семейство в Европа, което с всеки изминал ден става по-голямо“, подчерта Ямада-сан по време на откриването на новото дилърство.

„Щастлив съм, че добавихме в портфолиото си една изключителна марка в лицето на Субару, която вече 40 години се слави със своите изключително надеждни боксерни двигатели, а от повече от 30 години е символ на високата проходимост благодарение на системата със симетрично задвижване на всички колела“, сподели Костадин Грозданов, изпълнителен директор на „Астреко холдинг“, част от който е и дилърството Бултрако Моторс Пловдив.

„Разполагаме с млад, но изключително професионален екип. Тук, в шоурума ни, ще видите най-новите модели от гамата на Subaru – емблематичния Forester, изключителния Outback, новото поколение на Subaru XV. Всички ние успешно преминахме през обучението за предпродажбено и следпродажбено обслужване, осигурено от Subaru“, заяви Ангелина Деведжиева, изпълнителен директор Бултрако Моторс и управител на Subaru Пловдив. „Смятам, че ще оправдаем доверието, което ни оказа Subaru Италия, избирайки ни за официален дилър на марката за регион Пловдив“, додаде още тя.

Още по темата

Card image cap
FORD RANGER ПО АТАНАСОВСКИ В МОТО-ПФОЕ

18
ян.
2017

На днешния Атанасовден управителите на Мото-Пфое връчиха на сладкодумния Ути Бъчваров ключовете от новия Ford Ranger.

Card image cap
Volvo Cars представи 3-цилиндров двигател в новото ХС40

19
февр.
2018

Това е първият 3-цилиндров агрегат в историята на шведската компания

Card image cap

В последния брой:

Архив >