STi-тунинг за „дрифтачката“ Subaru BRZ


13
юли
2021

За съжаление, втората генерация на спортното Subaru BRZ не се предлага в България. И за да сипят още сол в раната на феновете на марката, японците лансираха линия от тунинг компоненти с логото на STi за компактната дрифт машина.

Заводският тунинг започва с комплект спойлери. За предната броня се предлага нов спойлер и вложки с дневни LED-светлини за въздухозаборниците. Отстрани има добавки за предните калници отпред и малки Winglets за праговете. Отзад откриваме дифузьор, малки перки над задното стъклото, както и голям или малък спойлер – по избор на клиента. Всички части са с надпис STi – дори ауспуховите тръби. BBS-джанти в размер 18 цола изпълват калниците. За по-добра устойчивост срещу усукване на каросерията от Subaru са поставили „разпънки“ в моторния отсек.

Перките на покрива напомнят на „ралиджийката“ Impreza WRX STi GD.

Към момента 2,4-литровият боксер остава без промени. За японския пазар атмосферният агрегат генерира 235 к.с. и 250 Нм максимален въртящ момент. Нищо чудно скоро и аналогът на BRZ в лицето на Toyota GT86 да получи подобни тунинг части от спортното подразделение на Toyota Gazoo Racing.

Клиентите могат да поръчат голям или малък спойлер

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин