Startech DB11: 610 к.с. и благородна кожа!

Startech пришпорва Aston Martin DB11 с AMG-V8 агрегат благодарение на увеличението на мощността от Brabus до 610 к.с. Кулминацията баче е новото вътрешното пространство. Разгледахме колата отвътре


19
мар.
2018

От края на 2017 г. Aston Martin предлага DB11 с 4-литров V8-биторбо мотор от Mercedes-AMG C 63 S. Серийно DB11 разполага с 510 к.с. и 675 Нм. За увеличението на мощността Startech се насочва към репертоара на Brabus, тъй като тунинг-фирмата на Mercedes предлага различни степени на мощността за 4-цилитровия V8 двигател. PowerXtra SP610 има характеристики 610 к.с. и 800 Нм. Така Startech DB11 е дори по-мощен от V12-версията с 608 к.с. и 700 Нм. Тунингованият Aston взема стандартния спринт за 3,8 секунди, а максималната скорост според Startech е 310 км/ч. Трансмисията е 8-степенна автоматична.

По отношение на външността от Startech са оборудвали шоуавтомобила с карбонови елементи за предната броня и страничните прагове. Предимството: всички части се монтират бързо и лесно, като също така без проблем могат да бъдат разглобени. Целият кит за Aston Martin DB11 струва 40 000 лв., като детайлите се отличават с безупречна изработка. Monostar-джантите са с размери 9×21 цола отпред и 11,5×21 цола отзад.

Медните акценти по външността продължават умело и в интериора и изглеждат доста благородно. Превключвателите на светлините, бутоните за регулиране на позицията на седалките и други бутони са с медно покритие и подхождат на цвета на кокпита. Кожената тапицерия е изцяло нова и с перфектна изработка. От Startech са покрили с този материал и тавана на автомобила, както и поставката зад задните седалки. Карбоновите елементи по вратите, волана и лостчетата на волана не могат да бъдат поръчани  в това изпълнение при Aston Martin. Също както предните и задните седалки, които са изцяло направени от карбон. Във вътрешното пространство личи любов към детайла, материалите са на изключително високо ниво, а изработката е безупречна.

От Startech дават информация за цената на цялостното обновление на интериора само при запитване. Джантите, карбоновите елементи и увеличението на мощността струват 60 000 лв., като към тази сума трябва да прибавите и базовата цена на модела от 370 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >