SsangYong Korando (2019) ще бъде показан в Женева


23
февр.
2019

Тази година от SsangYongще тръгнат за автомобилния салон в Женева с една премиера в „торбата“: новият Korando ще бъде показан за първи път и ще смени станалия вече на девет стар модел.  Четвъртото поколение на компактния SUV следва дизайна на концепцията SIV-2, показана през 2016 г. в Женева.

Корейците не дават информация относно размерите, а досегашният Korando бе с дължина 4,41 метра. Моторизациите също се пазят в тайна. Засега се споменава само „модерен дизайн с висококачествен и просторен интериор, усъвършенствани асистент и системи за сигурност, както и най-добра свързаност.“ 

Във вътрешното пространство на SsangYong пасажерите ще се радват на много място и пространство за главите. Освен това моделът е оборудван с висококачествени материали. Опционално се предлага шофьорска седалка с анатомична подпора и дуална навигационна система.  Всички информации ще се показват не на 9-инчовия LCD-цветен монитор на централната конзола, а на 10,25-инчов дисплей в кокпита зад волана.

Още по темата

Card image cap
Mercedes-AMG GT Concept: с 800 „коня“ и хибридно задвижване срещу Panamera

7
мар.
2017

Mercedes-AMG GT Concept е предшественик на сериен AMG GT с четири врати. Моделът разчита на хибридна техника и повече от 800 к.с.!

Card image cap
Pagani готви ултрамощната Huayra ВС

4
ян.
2016

Pagani разработва хардкор версия на Huayra. Премиерата на лимитираната до 20 бр. специална серия ще бъде на изложението в Женева

Card image cap
Новият Type-R идва на автосалона в София

11
авг.
2017

Сред звездите на изложението през октомври ще бъде и компактният SUV C3 Aircross на Citroen

Card image cap
Автомобилни стъкла потъмняват с натискане на бутон

14
дек.
2015

Continental разработи нова технология за интелигентно управление на стъклата

Card image cap

В последния брой:

Архив >