Sportage за Х-мен

Kia представи вдъхновен от X-Men Sportage като част от партньорството на бранда с Twentieth Century Fox

2212
2015

Kia представи вдъхновен от X-Men Sportage като част от партньорството на бранда с Twentieth Century Fox. Второ поколение Kia X-Car ще промотира новия филм от игралната поредица X-Men: Apocalypse и Kia като основен спонсор на Australian Open 2016.

Инспириранa от героя Mystique в X-Men, второто поколение Kia X-Car наподобява агресивната външност и увереност на популярното митично създание. Феновете на поредицата X-Men и Kia могат да разгледат „извънземния“ автомобил на https://www.allaboutsportage.com/ със специалното участие на „свръхчовешкия“ посланик на бранда, известната тенис звезда Рафаел Надал. Sportage, управляван от Рафа, се опитва да превземе злодея Апокалипсис, като трансформира разпознаваемата си външност в агресивна „опаковка“ с матов принт и подчертани в синьо акценти, състезателни гуми с ярко оцветени в червено и жълто джанти.

Преди глобалната премиера на X-Men: Apocalypse през май 2016 г. Kia ще представи автомобилния шедьовър в Мелбърн, Австралия. X-Car ще бъде експониран в Мелбърн Парк по време на тенис турнира, който ще се проведе между 18 и 31 януари 2016 г. След финала за феновете от целия свят автомобилът ще бъде демонстриран на международни автосалони, както и събития около премиерата на филма през май следващата година. Базираният на KIA X-car модел Sportage е вторият проект на марката в партньорство с Fox след представянето на вдъхновения от Wolverine Sorento по време на тенис турнира по-рано тази година.

2

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин