Skoda Octavia фейслифт

Седан и комби версиите на модела получиха нова предница и модернизирана инфотейнмънт система


11
ян.
2017

Когато в края на 2016 г. от Skoda пуснаха снимки на фейслифта на Octavia, изненадани бяха дори и специалистите. Чехите бяха оборудвали Octavia с муцуна с четири фара а ла Mercedes Е-клас. Докато колегите от концерна Golf, Leon и A3 залагаха на дреби козметични промени, от Skoda направих голяма крачка по отношение на промяната на външния вид.

Също така задницата е оформена с С-образна графика на задните светлини, линиите на каросерията са по-опънати. Прибавяме и нови нива на оборудване, по-голям брой асистиращи системи и модернизирана инфотейнмънт система. В бъдеще фаровете могат да се поръчват в изцяло LED-технология, а за интериора от Skoda предлагт нови тапицерии и декоративни елементи, както и ново осветление на вътрешното пространство в десет цвята. В новата Octavia ще има и четири нови инфотейнмънт системи (Swing, Bolero, Amundsen и Columbus). Гамата от асистиращи системи ще бъде разширена с няколко асистента от Superb: асистент за управление с ремарке, асистент за паркиране, асистент за предотвратяване на челен сблъсък, електрически заден капак (за комбито), отопление на волана, сгъваеми масички в облегалките на предните седалки. Нови са трите режима на движение Comfort, Normal и Sport, които променят настройката на окачването. Предлаганите джанти са от 16 до 18 цолови.

Още по темата

Card image cap
Обявиха цените на новата Navara

25
февр.
2016

В България пикапът ще бъде продаван минимум за 55 300 лева

Card image cap
Роналдо се обзаведе с Veyron

20
юли
2016

По случай спечелеването на титлата на Европейското футболно първенство с родината си Португалия мегазвездата си направи специален подарък

Card image cap

В последния брой:

Архив >