Skoda Fabia Rally 2 Evo: най-модерната рали „бегачка“ у нас

0804
2021

Трикратните рали шампиони на България – Мирослав Ангелов и неговият навигатор Георги Гаджев, представиха своята подобрена Skoda Fabia Rally 2 Evo пред публика и журналисти на 7 април, по време на тестовете си на писта „Дракон“ – Калояново. Ангелов и Гаждев разкриха и своята програма за предстоящия състезателен сезон, състояща се от 11 старта, които включват състезания от Националния рали шампионат и  Балканския рали трофей. За четвърта поредна година, генерален спонсор на екипажа ще бъде Еуратек ООД – официален вносител на марката SKODA за България.

Първият старт за екипажа на Мегапорт Рейсинг от новия сезон ще бъде на 17-18 април на рали спринт Пещера, което ще бъде добра тренировка за предстоящия им старт в ЕСОК Рали Ескишехир в Турция на 24-25 април.

Мирослав Ангелов споделя: „Тази година програмата ни ще обхване Българския рали и рали спринт шампионат, както и Балканския рали трофей. За първи път през този сезон ще участваме в макадамови състезания, първи старт от които ще бъде рали Бакъу Румъния. Тази година за първи път ще използваме гуми Пирели, като първият им тест ще бъде на предстоящия рали спринт Пещера. Приоритет ще ни бъде Балканският рали трофей. Имаме и амбиции за първи старт в кръг от Световния рали шампионат на рали Хърватска.  Очаква се труден и непредвидим сезон заради пандемията.”

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин