Новини » Škoda удължава гаранцията заради коронавируса

Škoda удължава гаранцията заради коронавируса

1905
2020

През последните седмици много от клиентите на ŠKODA имаха ограничени възможности да предявят своите гаранционни претенции към ŠKODA дилърствата поради последиците от пандемията с Covid-19. Поради тази причина ŠKODA AUTO предоставя на своите клиенти удължение на гаранцията, както за стандартната, така и за вече разширената гаранция, като специален жест към тях.

Станислав Пекар, мениджър на Следпродажбено обслужване в ŠKODA AUTO подчертава: „Ние осъзнаваме трудностите, с които се сблъскват нашите клиенти в светлината на настоящата пандемия от Covid-19, поради което предлагаме тримесечно удължаване на гаранцията. С тази мярка, създаваме яснота в планирането на предстоящите посещения в сервиз при нашите договорни ŠKODA партньори по бърз, удобен и решителен начин.“

Удължаването на гаранцията се прилага в целия свят за всички автомобили на ŠKODA, с изключение на автомобилите, произведени в Китай или за китайския пазар. Условие за това е ŠKODA гаранцията или вече закупената разширена ŠKODA гаранция да изтича в периода от 01.03.2020 г. до 31.05.2020 г. Периодът на удължаването приключва три месеца след изтичане на оригиналната гаранцията или оригиналната разширена гаранция, но не по-късно от 31 Август 2020 г., в зависимост от това кое събитие ще настъпи първо.

Ограничението на пробега на разширената гаранция и други условия на ŠKODA остават в сила през цялото време на гаранцията. Ако удължаването на стандартната гаранция от ŠKODA се припокрива със старта на вече закупената разширена гаранция, то влизането в сила на закупената разширена гаранция се отлага с три месеца без допълнително заплащане.

Това удължаване на гаранционните срокове е еднократен и доброволен жест от страна на производителя, без признаване на правно задължение или ангажимент за бъдещето.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ