Shell търси „Ловци на корозия с Shell V-Power Nitro +“

0710
2016

Започна играта “Ловци на корозия с Shell V-Power Nitro+”, която ще се проведе до 10 октомври тази година. Всеки, който желае да се превърне в „ловец на корозия“ е необходимо да направи своя снимка на бензиностанция на Shell България, да я качи на сайта www.shellcorrosionbusters.com, и да използва един от предложените стикери, за да покаже как побеждава корозията.

В първата фаза на състезанието участниците могат да поканят всички свои приятели да ги подкрепят онлайн, като гласуват за тях на сайта на кампанията.  Всеки, дал своя глас, участва в седмична томбола за ваучер за гориво на стойност 50 лв. с ДДС. Печелившите ще бъдат обявявани в края на всяка седмица на сайта www.shellcorrosionbusters.com . Cнимките, събрали най-много гласове, ще преминат на втори кръг от играта – оценка от жури, съставено от представители на Shell България, автомобилни експерти и журналисти.

„Високотехнологичните ни горива Shell V-Power Nitro+ действат върху двигателя от първото зареждане,  като го защитават  от отлагания и корозия. Бихме искали да поощрим всички шофьори, които полагат ежедневни грижи за автомобилите си като си осигуряват леко и безпроблемно пътуване и приятна емоция от шофирането, защото именно те ни вдъхновиха да реализираме тази кампания. Вярваме, че ще съберем доста оригинални снимки и изборът на победител няма да бъде лесен.“, сподели Камелия Славейкова, Изпълнителен директор на Shell България.

Победителят ще бъде избран на база най-голям брой онлайн гласове и експертната оценка на журито. В началото на ноември Shell България ще обяви името на „най-добрия ловец на корозия“, който ще се спечели голямата награда – пътуване за двама до Фабриката на Ферари в Маранело, където се тестват висококачествените горива Shell V-Power Nitro+.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин