Корпоративни новини » Shell Калотина с нов модерен облик

Shell Калотина с нов модерен облик

0710
2020

Търговският комплекс Shell в близост до ГКПП „Калотина“ вече посреща клиентите с модернизиран облик и допълнителни удобства след мащабен ремонт. По време на реконструкцията бяха инсталирани нови по-усъвършенствани бензинови колонки и съоръжения. Беше изграден и паркинг с капацитет от 8 автомобила, който се простира на площ от 200 кв. м. Така обектът в Калотина се превръща в още по-удобно място за отдих за всички пътуващи.
Търговската зала на комплекса е изцяло реновирана и оборудвана с ново обзавеждане. Изградена е и нова кафе зона с 20 седящи места. Въведени са всички необходими хигиенни мерки, за да се гарантира безопасността и спокойствието на персонала и клиентите.

„Винаги се стремим да осигурим качествено обслужване и комфорт в комплексите Shell. Реновираният ни обект е разположен на ключова локация и се радваме, че ще имаме възможност да предложим още повече удобства на всички, пътуващи от и до Сърбия“, коментира Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България. Търговският комплекс Shell се простира на площ от 5000 кв. м. и обслужва непрекъснато увеличаващия се поток от пътници в отсечката София – Калотина. Обектът e изцяло достъпен за хора с увреждания, като разполага със специален санитарен възел за клиенти със специфични нужди.

Планира се в близко бъдеще в реновирания комплекс Shell да бъде изградена соларна станция, осигуряваща възобновяема енергия за операциите на обекта.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин