„Sexiest Man Alive“ размаза своето Ferrari 812 Superfast (ВИДЕО)

0512
2023

Актьорът Майкъл Б. Джордан претърпя катастрофа със своето Ferrari 812 Superfast с 800 к.с. За щастие, при инцидента няма пострадали

Майкъл Б. Джордан предизвика катастрофа с тежки щети в Лос Анджелис! 36-годишният актьор, познат от филми като „Черната пантера“ и „Крийд III“, претърпя удар с Ferrari-то си през миналия уикенд. За щастие при инцидента няма пострадали хора, но синьото 812 Superfast вероятно е тотална щета!

На тази снимка се вижда, че дясното предно колело се е откъснало при удара.

По данни на полицията в Лос Анджелис (LAPD) Майкъл Б. Джордан (не го бъркайте с баскетболната легенда) е загубил контрола над своя суперавтомобил, развиващ 800 конски сили и максимална скорост 340 км/ч, в нощта на събота срещу неделя.

Каква е причината за катастрофата?

Катастрофата е станала на известния булевард Сънсет в центъра на Лос Анджелис. Не е известно как се е стигнало до нея. Според органите на реда водачът не бил шофирал в нетрезво състояние – и затова не е задържан. Самият актьор не коментира инцидента, но бил заставен да попълни протокол за ПТП-то.

От няколко видеоклипа, заснети непосредствено след катастрофата, се вижда, че многолентовият булевард е сух. Ето защо е малко вероятно инцидентът да се дължи на атмосферните условия. По-вероятно е Джордан, обявен от списание People за „Sexiest Man Alive“ през 2020 г., да е изгубил контрола над Ferrari-то с 800 конски сили и задвижване само на задните колела и след това да се е блъснал в паркирана Kia Niro. Ударът очевидно е бил толкова силен, че едно от предните колела на 812 Superfast е напълно откъснато.

Застрахователите ще плачат

За щастие, при инцидента няма пострадали. Но злополучното Ferrari 812 Superfast, което струваше около 600.000 лева, докато все още се продаваше като ново, е доста пострадало. Във видеото можете да видите, че дясната страна отпред направо е откъсната. Така че вероятно ремонтът ще излезе солено…

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин