Seven – дизайнерското MINI

1105
2016

Усещането за индивидуален стил винаги е било неразривна част от неподражаемото усещане за MINI. С новото Seven британската марка пуска версия на последното поколение на модела с ексклузивни дизайнерски елементи в екстериора и интериора. Името на специалната версия насочва към Austin Seven, с който през 1959 г. стартира производството на класическото Mini.

Клиентите могат да поръчват модификацията в изпълнение с 3 и с 5 врати и с дизелови и бензинови двигатели, развиващи от 116 до 192 к.с. Seven се отличава с лаково покритие MINI Yours във варианта Lapisluxury Blue; като алтернатива се предлагат и три други цвята; покривът и корпусите на страничните огледала в Melting Silver; 17-инчови двуцветни алуминиеви джанти с ексклузивен дизайн MINI Seven Spoke; лайстни на праговете MINI Seven; Side Scuttle с логото на MINI Seven Logo и ленти на предния капак в Melting Silver с кантове в Malt Brown като опция.

Ексклузивна атмосфера в интериора се постига благодарение на седалките с тапицерия текстил/кожа Diamond Malt Brown, повърхности в Piano Black, опционален цвят Line Malt Brown и лого MINI Seven на рамката на централния уред.

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин