/ SEAT отвори ново дилърство в Бургас с официална гала вечер в шоурума на Фулда България

SEAT отвори ново дилърство в Бургас с официална гала вечер в шоурума на Фулда България

Фулда България ООД е новият представител на испанската марка автомобилиSEAT за град Бургас. Новото представителство на марката отвори врати софициална церемомния  в петък, 17 май в обновения шоурум в сградта собственост на Фулда България.

Търговски и сервизен център Фулда България ООД се намира в гр.Бургас Севрна промишлена зона срещу Топлофикация – Бургас  (на първа линия на пътя за Лукойл Нефтохим Бургас и кв.Долно Езерово).  Разположен на площ от 6 000  кв.м, с 2100 кв.м. разгъната площ. Автоцентърът разполага с шоурум,експрес сервиз,основен сервиз,тенекеджиино и бояджиино отделение,склад за резервни части, масла и гуми, кафе, зона за отдих и паркинг за 60 автомобила.

Шоурумът, е с реална застроена площ от 640 кв.м  с 10 работни места и в него могат да бъдат разположени 16  автомобила.

Помещението за изчакване на клиентите е с облик на кафене с 12 места за посетители и се намира на полуетажа в шоурума.Предлагат се топли и студени напитки , а на видеоекран се излъчват рекламни филми. 

Складът е на два етажа с обща площ от 440 кв.м. с 1 работно място. Той е оборудван с  модулна конструкция, позволяваща модифициране на рафтовете според нуждите.

Сервизът е разделен на 3 части:

–              І част – Експрес сервиз – 4 самостоятелни сервизни клетки и 4 работни места.Разполага с 2 бр. двуколонни подемници 1 четириколонен и 1 пътечен мултифункционален.Тук е и пункта за Годишни технически прегледи.Общата му площ е около 120 кв.м.

–              ІІ част – Основен сервиз – 7 самостоятелни сервизни клетки и 6 работни места.Разполага с 1 пътечен и 6 двуколонни подемника,като единия от тях е с по голяма товароносимост за обслужване на големите бази лекотоварни автомобили.Общата му площ е около 200 кв.м.

–              ІІІ част – Тенекеджиино и бояджиино отделение – помещение около 680 кв.м.и 10 работни места.Разполага с 4 подготвителни зони, двоен стенд за разпъване  на каросерии,бояджииска камера с размери 7м/4 м, стая за миксиране на бои,1 двуколонен подемник и автомивка.

 Центърът е оборудван с най-модерна монтажна и диагностична техника и предлага следните услуги за всички марки автомобили:леки и тежки ремонти,компютърна диагностика и регулиране на ходова част,смяна на гуми, проверка на светлини и спирачна система, смяна на масла и филтри, различни експресни и каросерийни ремонти,годишни технически прегледи,авторепаратури и др..

Фулда България ООД има сключени договори за доверен сервиз с повечето от водещитете застрахователни дружества.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин