Scaldarsi Emperor I: Maybach от кошмарите

Под всичко това се крие Maybach.

1908
2016

Светът на поръчковите коли е пълен с машини, проектирани от хора, които не знаят кога да спрат. Scaldarsi Emperor I е отвратително творение и не можем да го пропуснем.

“Творците” на Scaldarsi са преработили прекрасния Mercedes-Maybach S600. В допълнение към 24-каратовите акценти от розово злато, компанията е променила предницата, задницата и страничнте части на колата. Вътре формата на S600 е запазена, но кожа и дърво покриват почти всичко. Въбражението ви няма да бъде ограничено, защото са налични 24 цвята на кожата, 24 типа животинска кожа, 78 вида дърво и 16 различни цвята за екстериора. Резултатът е, поне така се вижда на снимките, странни текстури и седалки, които приличат на купчина цветни гъби.

Тези, които са заинтересовани да си купят Emperor I, могат да си поръчат и специално гравирани чаши за шампанско, чанти или дори часовник Emperor Edition Rolex. Ако стандартният ключ е твърде скучен за вашия вкус, те ще ви изработят един по поръчка. Но внимавайте за логото на Scaldarsi – изглежда така, все едно ще ви скъса панталона и ще отхапе част от крака ви.

Ще похвалим Scaldarsi, защото са постъпили размуно и са дали на Brabus да осигури мощността. Emperor I използва 6,3-литровия туин турбо V12 от Brabus Rocket 900. Този звяр с 888 к.с. е модифицирана версия на V12 AMG, използван в S65, SL65, и G65. Emperor I ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,7 сек, което е достатъчно бързо, за да избягате от сфетофарите, преди някой да ви е разпознал зад волана.

Scaldarsi иска 1,5 милиона за всеки от десетте екземпляра, които ще бъдат произведени. Ако сте пропуснали Emperor I или сте някакъв смахнат колекционер, който иска една от всяка, това е само първата поръчкова кола, коята компанията ще предлага. Следва Emperor II (Mercedes-AMG S65 Coupe), Emperor III (Bentley Bentayga), Emperor IV (Mercedes-AMG G65) и Emperor V (Bugatti Chiron). Господ да ни е на помощ!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин