AUTO BILD България / Scaldarsi Emperor I: Maybach от кошмарите

Scaldarsi Emperor I: Maybach от кошмарите

Под всичко това се крие Maybach.


19
авг.
2016

Светът на поръчковите коли е пълен с машини, проектирани от хора, които не знаят кога да спрат. Scaldarsi Emperor I е отвратително творение и не можем да го пропуснем.

“Творците” на Scaldarsi са преработили прекрасния Mercedes-Maybach S600. В допълнение към 24-каратовите акценти от розово злато, компанията е променила предницата, задницата и страничнте части на колата. Вътре формата на S600 е запазена, но кожа и дърво покриват почти всичко. Въбражението ви няма да бъде ограничено, защото са налични 24 цвята на кожата, 24 типа животинска кожа, 78 вида дърво и 16 различни цвята за екстериора. Резултатът е, поне така се вижда на снимките, странни текстури и седалки, които приличат на купчина цветни гъби.

Тези, които са заинтересовани да си купят Emperor I, могат да си поръчат и специално гравирани чаши за шампанско, чанти или дори часовник Emperor Edition Rolex. Ако стандартният ключ е твърде скучен за вашия вкус, те ще ви изработят един по поръчка. Но внимавайте за логото на Scaldarsi – изглежда така, все едно ще ви скъса панталона и ще отхапе част от крака ви.

Ще похвалим Scaldarsi, защото са постъпили размуно и са дали на Brabus да осигури мощността. Emperor I използва 6,3-литровия туин турбо V12 от Brabus Rocket 900. Този звяр с 888 к.с. е модифицирана версия на V12 AMG, използван в S65, SL65, и G65. Emperor I ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,7 сек, което е достатъчно бързо, за да избягате от сфетофарите, преди някой да ви е разпознал зад волана.

Scaldarsi иска 1,5 милиона за всеки от десетте екземпляра, които ще бъдат произведени. Ако сте пропуснали Emperor I или сте някакъв смахнат колекционер, който иска една от всяка, това е само първата поръчкова кола, коята компанията ще предлага. Следва Emperor II (Mercedes-AMG S65 Coupe), Emperor III (Bentley Bentayga), Emperor IV (Mercedes-AMG G65) и Emperor V (Bugatti Chiron). Господ да ни е на помощ!

Още по темата

Card image cap
Тръмп атакува и BMW за производство в Мексико

16
ян.
2017

Новият държавен глава на САЩ заплашва германските производители с 35% мито

Card image cap
Mercedes разкри моделната си стратегия

30
авг.
2016

Изненадващо Daimler разкриха много неща за бъдещето си: през 2017 година Mercedes ще представи 11 нови модела. AUTO BILD ви показва всички нови модели!

Card image cap
Първа фотография на Pagani Huayra Roadster

31
ян.
2017

Вероятно новата версия на суперавтомобила няма да използва „крилати“ врати

Card image cap

В последния брой:

Архив >