S-клас на старо: опасност от финансов колапс


4
май
2017

Новата S-класа не е просто поредният нов автомобил. Тя е носител на нови технологии и поставя нови стандарти, най-вече по отношение на комфорта и сигурността. Освен това е бестселърът при луксозните лимузини. Това се потвърждава и от W 221: от есента на 2005 година досега са продадени над 500 000 екземпляра.

S-класа и дизел? Няма проблеми, подхождат си чудесно. В много редки случай се поврежда турбокомпесорът

А сега настъпват добри времена за онези, които търсят голям лайнер със звезда на цената на компактен автомобил. Цените стартират от около 20 000 лева, но за тази сума не бива да очаквате перфектно поддържан екземпляр от първи собственик. А точно това са най-важните предпоставки за щастлив съвместен живот с употребявана S-класа. Добрата на пръв поглед оферта може буквално да взриви бюджета ви с изключителна разходи за ремонти, ако е занемарена и някои скъпи поправки са били „отложени за по-добри времена”. Защото без специализираните диагностични уреди на Mercedes е практически невъзможно да откриете причините за някои проблеми, а при по-сложни неизправности просто няма как да ви се размине посещението във фирмен сервиз на Daimler. А там цените са „звездни”.

ПОТЪРСЕТЕ S-КЛАСА В НАШАТА ОНЛАЙН БОРСА

При пробното шофиране познавачите на марката следят за безупречното функциониране на всички комфортни екстри, на нежното и без никакви тласъци превключване на 7-степенната автоматична трансмисия, както и за евентуални твърди удари от въздушното окачване. Когато то функционира добре, S-класата се носи невъзмутимо над неравностите по най-лошите пътища.

Мултиконтурни седалки: лошите електрически контакти и дефектните блокове за управление на седалката могат да ви струват скъпо

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap
Употребявани автомобили: Fiat 500C срещу 124 DS Spider

16
окт.
2016

За 20 000 лева симпатичният Fiat 500C предлага много удоволствие при шофиране под открито небе. На същата цена се продава и 124 Spider – който е истински класик. Нов малък автомобил или олдтаймер – изборът е ваш

Card image cap
Най-добрите употребявани кабриолети

30
ян.
2018

Задължително ли е кабриолетът да е нов? За много по-малко пари може да се намерят очарователни употребявани открити автомобили.

Card image cap
5 НЕЩА, КОИТО НИ ДРАЗНЯТ в Range Rover Evoque

31
окт.
2017

Ако карате тази кола, няма начин да не сте ги забелязали

Card image cap
Вашият навигатор за подходящия SUV (част 1)

8
юли
2016

Светът на SUV-овете е много шарен и труден за обхващане. AUTO BILD ще ви ориентира в него

Card image cap
А4 на старо: за 1400 и 30 хил. лева

29
ное.
2017

Кое е по-добрият избор – класическият употребяван автомобил или евтината оферта?

Card image cap

В последния брой:

Архив >