S-клас на старо: опасност от финансов колапс


4
май
2017

Новата S-класа не е просто поредният нов автомобил. Тя е носител на нови технологии и поставя нови стандарти, най-вече по отношение на комфорта и сигурността. Освен това е бестселърът при луксозните лимузини. Това се потвърждава и от W 221: от есента на 2005 година досега са продадени над 500 000 екземпляра.

S-класа и дизел? Няма проблеми, подхождат си чудесно. В много редки случай се поврежда турбокомпесорът

А сега настъпват добри времена за онези, които търсят голям лайнер със звезда на цената на компактен автомобил. Цените стартират от около 20 000 лева, но за тази сума не бива да очаквате перфектно поддържан екземпляр от първи собственик. А точно това са най-важните предпоставки за щастлив съвместен живот с употребявана S-класа. Добрата на пръв поглед оферта може буквално да взриви бюджета ви с изключителна разходи за ремонти, ако е занемарена и някои скъпи поправки са били „отложени за по-добри времена”. Защото без специализираните диагностични уреди на Mercedes е практически невъзможно да откриете причините за някои проблеми, а при по-сложни неизправности просто няма как да ви се размине посещението във фирмен сервиз на Daimler. А там цените са „звездни”.

ПОТЪРСЕТЕ S-КЛАСА В НАШАТА ОНЛАЙН БОРСА

При пробното шофиране познавачите на марката следят за безупречното функциониране на всички комфортни екстри, на нежното и без никакви тласъци превключване на 7-степенната автоматична трансмисия, както и за евентуални твърди удари от въздушното окачване. Когато то функционира добре, S-класата се носи невъзмутимо над неравностите по най-лошите пътища.

Мултиконтурни седалки: лошите електрически контакти и дефектните блокове за управление на седалката могат да ви струват скъпо

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap
Skoda Superb на старо: XXL Passat

17
юни
2017

Автомобилно Kingsize меню на промоция - това предлага първото поколение на Skoda Superb. Който всъщност е удължен Passat

Card image cap
Aвтомобили за начинаещи на цена около 5000 лв.: нашите препоръки

27
февр.
2017

Това са нашите препоръки за употребявани малки автомобили

Card image cap
Най-важните аксесоари за вашата ваканция с кемпер или каравана

6
авг.
2017

Семейство Иванчеви са "професионални" къмпингари от 25 години. Тук разкриват тайните на перфектната отпуска на колела

Card image cap
Автомобили без загуба на стойност: Alfa Romeo 33 S 16V Permanent 4

2
февр.
2017

Компактната Alfa вече е рядкост. И цените се покачват

Card image cap

В последния брой:

Архив >