RS-външност за Audi Q5


6
май
2019

Caractere са придали на Audi Q5 с помощта на бодикит и подходяща радиаторна решетка тип пчелна пита перфектната RS-визия!

Q5 не се предлага от Audi във версия RS. От лятото на 2019 г. топмодел ще е разполагащият с 347 к.с. SQ5, който заменя бензиновия SQ5 с 354 к.с. Въпреки солидната мощност външният вид на модела е по-скоро сдържан. Именно това променя белгийската тунинг-фирма Caractere, която предлага бодикит за Q5-моделите. Освен това белгийците предлагат и нова радиаторна решетка тип пчелна пита, която придава перфектен завършек а ла RS.

Бодкитът включва нова предна броня с правеща впечатление червена декоративна линия и внушителни вентилационни отвори в стила на   RS. Освен това има елементи, които правят калниците по-широки и елемент а ла дифузьор в задната броня. Също така в задната броня са интегрирани две големи, правоъгълни крайни ауспухови тръби. От Caractere предлагат и спортна ауспухова уредба. И естествено новата радиаторна решетка тип пчелна пита, която прави превъплъщението в  RS Q5 перфектно. Показаният от Caractere автомобил е с нови, 22-цолови алуминиеви джанти. За всички, на които това им се струва прекалено, тунинг-специалистите от Белгия предлагат и комплекти 20- и 21-цолови джанти.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >