Rolls-Royce Ghost с диаманти в боята!

0703
2017

Диамантът е най-твърдият естествен материал на земята, който намира приложение в почти всичко: от бижута до инструменти –  а сега и в автомобилна боя. От Rolls-Royce са щастливи да представят новата си уникална опция за платежоспособни клиенти при персонификация на автомобилите , а именно – разбработената от тях дълга база Ghost, чиято боя включва 1 000 интегрирани диаманта. Тя се нарича Elegance – име, което изглежда много й отива.

Едно нещо е сигурно: боята е направо ослепителна на тези снимки. Двата месеца, които Rolls-Royce прекара в тестване на диамантеното покритие, изглежда са се увенчали с успех. В останалата си част колата не поднася други изненади, а представлява единствено типичния модел на компанията, който сме свикнали да виждаме. Заслужават внимание обаче ръчно изрисуваните елементи в червено и черно по страничните части, а 21-цоловите джанти с идентични червени райета допълват картинката.

Цветният шаблон продължава и отвътре. На предна линия всичко е в черно: от кожените седалки до килимите от вълна. Доминиращят черен цвят е пресечен от червени шевове и кантове по седалките, а тапицерия на таблото е от дъбова дървесина. В задната част седалките са облицовани със светлосива кожа отново в комбинация с червени мотиви. Но истинската наслада за окото идва от частта с карирана тапицерия, обгръщаща табличките, които се разгъват от гърбовете на предните седалки. Автомобилът ще бъде показан по време на автомобилното изложение в Женева, заедно с няколко други по-стари модела Rolls-Royce Bespoke.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин