Rolls-Royce Ghost с диаманти в боята!


7
мар.
2017

Диамантът е най-твърдият естествен материал на земята, който намира приложение в почти всичко: от бижута до инструменти –  а сега и в автомобилна боя. От Rolls-Royce са щастливи да представят новата си уникална опция за платежоспособни клиенти при персонификация на автомобилите , а именно – разбработената от тях дълга база Ghost, чиято боя включва 1 000 интегрирани диаманта. Тя се нарича Elegance – име, което изглежда много й отива.

Едно нещо е сигурно: боята е направо ослепителна на тези снимки. Двата месеца, които Rolls-Royce прекара в тестване на диамантеното покритие, изглежда са се увенчали с успех. В останалата си част колата не поднася други изненади, а представлява единствено типичния модел на компанията, който сме свикнали да виждаме. Заслужават внимание обаче ръчно изрисуваните елементи в червено и черно по страничните части, а 21-цоловите джанти с идентични червени райета допълват картинката.

Цветният шаблон продължава и отвътре. На предна линия всичко е в черно: от кожените седалки до килимите от вълна. Доминиращят черен цвят е пресечен от червени шевове и кантове по седалките, а тапицерия на таблото е от дъбова дървесина. В задната част седалките са облицовани със светлосива кожа отново в комбинация с червени мотиви. Но истинската наслада за окото идва от частта с карирана тапицерия, обгръщаща табличките, които се разгъват от гърбовете на предните седалки. Автомобилът ще бъде показан по време на автомобилното изложение в Женева, заедно с няколко други по-стари модела Rolls-Royce Bespoke.

Още по темата

Card image cap
64 000 заявки за новия Faraday Future

9
ян.
2017

Faraday Future представи на CES своя първи сериен модел FF91. Китайският производител се похвали с огромния интерес към новия електрически SUV!

Card image cap
Идва ли краят на малките дизели?

3
май
2016

Наскоро Opel оповести, че започва поставянето на система за впръскване на AdBlue във всички класове. Експерти виждат в това опасност от увеличение на цените

Card image cap
BMW M8 GTE

23
юли
2017

Card image cap
RANGE ROVER SPORT Е ПЪРВИЯТ PLUG-IN АВТОМОБИЛ НА LAND ROVER С НУЛЕВИ ЕМИСИИ

4
окт.
2017

Най-новият Range Rover Sport е първият plug-in хибриден електрически автомобил на Jaguar Land Rover

Card image cap
Доставчик на автомобилната индустрия открива 2500 работни места в Плевен

15
окт.
2017

В съоръжението ще бъдат инвестирани между мeждy 30 и 48 милиoнa eвpo

Card image cap

В последния брой:

Архив >