Rolls-Royce Ghost с диаманти в боята!


7
мар.
2017

Диамантът е най-твърдият естествен материал на земята, който намира приложение в почти всичко: от бижута до инструменти –  а сега и в автомобилна боя. От Rolls-Royce са щастливи да представят новата си уникална опция за платежоспособни клиенти при персонификация на автомобилите , а именно – разбработената от тях дълга база Ghost, чиято боя включва 1 000 интегрирани диаманта. Тя се нарича Elegance – име, което изглежда много й отива.

Едно нещо е сигурно: боята е направо ослепителна на тези снимки. Двата месеца, които Rolls-Royce прекара в тестване на диамантеното покритие, изглежда са се увенчали с успех. В останалата си част колата не поднася други изненади, а представлява единствено типичния модел на компанията, който сме свикнали да виждаме. Заслужават внимание обаче ръчно изрисуваните елементи в червено и черно по страничните части, а 21-цоловите джанти с идентични червени райета допълват картинката.

Цветният шаблон продължава и отвътре. На предна линия всичко е в черно: от кожените седалки до килимите от вълна. Доминиращят черен цвят е пресечен от червени шевове и кантове по седалките, а тапицерия на таблото е от дъбова дървесина. В задната част седалките са облицовани със светлосива кожа отново в комбинация с червени мотиви. Но истинската наслада за окото идва от частта с карирана тапицерия, обгръщаща табличките, които се разгъват от гърбовете на предните седалки. Автомобилът ще бъде показан по време на автомобилното изложение в Женева, заедно с няколко други по-стари модела Rolls-Royce Bespoke.

Още по темата

Card image cap
Следващото BMW i8 – със 750 к.с. и три електродвигателя

12
авг.
2016

Бъдещото издание на спортния модел ще разчита на изцяло електрическо задвижване

Card image cap
Нови фотографии на Tesla Model 3

29
юни
2016

Tesla Model 3 ще се продава за 35 000 долара - но се оказа, че зареждането на Supercharger-ите не било включено в тази сума. Сега се появиха нови снимки на електромобила

Card image cap
8-степенен автоматик за новия Opel Insignia Grand Sport

7
дек.
2016

Новата Insignia прави сериозна крачка напред в сравнение с предшественика си

Card image cap
BMW пусна Серия 1 седан – но само за Китай

18
юли
2016

В разработката на модела са включени и инженери от милиардната страна

Card image cap
Всички BMW-та ще бъдат електрифицирани

28
юли
2017

Потвърдено е напълно електрическо да бъде MINI 3 врати, BMW Group обяви следващата стъпка на стратегията си за електрификация

Card image cap

В последния брой:

Архив >