Rolls-Royce предлага кошница за пикник… на цената на BMW X5!

За Phantom Rolls-Royce предлага на платежоспособните си клиенти още един специален аксесоар: най-ексклузивната къмпинг кошница на света.


17
сеп.
2016

Когато парите не играят роля, тогава можем да си позволим малко по-скъп изискан пикник. Така Rolls-Royce предлага ексклузивна пикник кошница за актуалния Phantom. Затова за  Phantom Coupé и за Phantom Drophead Coupé има специалната Zenith колекция. Всяка кошница напомня по избора на материали и цвят на важен модел от историята на Phantom и е конструиран като точно подхождащ спътник на 50-те планирани модела на колекцията Phantom Zenith, толкова типично за Rolls-Royce. Цената е… около 60 000 евро – колкото струва чисто ново BMW X5!

Ежедневното оборудване за Bentayga

За пръв път от 97 години кралската марка Bentley предлага теглич за ремарке. Изисканият aксесоар е част от списъка с принадлежности като “lifestyle” опция на SUV-а Bentayga, след като тя беше стилно промотирана на автомобилното изложение в Пебъл Бийч (до 21. Август 2016): там Bentayga показа ретро караваната Bowlus Road Chief на крайбрежната алея.

Благородници ходят на риболов с Bentley

За Bentley Bentayga има и още странни екстри. Като например комплект за риболов: централен елемент е така наречената станция за оборудване от орехово дърво и ватирана кожа. Тя е облицована с кожа отвътре и така добре обзаведена, че риболовът може веднага да започне: корди, кукички и примамка – всичко е вътре. За непромокаемите гащеризони на рибарите има отделна кутия, покрита с неопрен. Четири въдици се побират в кожен колчан под капака на багажника, две риболовни мрежи се поставят в подходящи кожени чанти в странично отделение долу. Най-доброто: електрически изсушител на въздуха поддържа багажника сух.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин