AUTO BILD България / Rolls-Royce в червено за съпруга на рапър

Rolls-Royce в червено за съпруга на рапър


31
ян.
2019

Rolls-Royce Cullinan е най-проходимият Rolls в историята. Стартиращият с цени от около 650 000 лева SUV може да бъде направен и според най-смелите желания за индивидуалност. Във Великобритания не задават много въпроси, когато получават от рапъра Гучи Мейн поръчката за подарък на жена му. Английската машина прави истински щастлива 34-годишната Кейша Кайор, истинска звезда от социалните мрежи.

Нейният Cullinan е решен в цвят черен Cherry Red и „стъпва“ на специални джанти от Forgiato, модел ТЕС 3.6. Червеният цвят е пренесен и в кожения интериор. Така този Rolls се различава радикално от всички свои себеподобни. А дали е достатъчно стилен, всеки ще прецени сам за себе си.

Още по темата

Card image cap
Шест колела за Velociraptor

2
ное.
2017

Американската тунинг-фирма Hennessey оборудва модела Velociraptor с две допълнителни колела. Така американците искат да се конкурират с AMG 6x6 на Mercedes.

Card image cap
Lightweight BMW X4: като гръм от ясно небе

4
апр.
2016

Суровият на вид Lightweight X4 35d ускорява брутално със своите 333 конски сили. Въпреки че моторът е дизелов, звукът на SUV-а е чудовищен

Card image cap
911 с McLaren-усещане

14
дек.
2016

McLaren F1 е прекалено скъп за вас? Негова алтернатива е "Centro911" на Trinity Motorsports: едноместният уникат струва „само“ 100 000 лева!

Card image cap

В последния брой:

Архив >