Ride’n’Roll стартира утре с шествие от класически американски автомобили

0306
2016

Броени часове ни делят от второто издание на изложението на американски автомобили Ride`n`Roll. Вече е потвърдено участието на много ретро и съвременни машини, като 90 години разделят най-старите и най-новите експонати, които ще се включат в изложбата на паркинга на Национален хиподрум Банкя. Събитието е отворено за посетители от 11 до 19 часа, а колона от великолепни експонати ще мине през София близо 2 часа по-рано.

Очаквано за всички участници е подготвен конкурс в 5 категории, а отличените автомобили ще получат награди от Shell България, Instrumenti.org, Maxite и WooWhiskey. Палитра от експонати ще се бори за сърцето на публиката – хот род, спортни автомобили, пикапи, офроуд автомобили и много легендарни модели като Challenger, Mustang, Eldorado, Wrangler, Camaro и Corvette ще изпълнят пространството на паркинга на конната база.

За доброто настроение ще се грижат Дюкян Меломан и Rockabilly.bg, а специална част от програмата е отделена за обучението на Булфото и Nikon. Всеки посетител ще получи ваучер с отстъпка за гориво от Shell и огромна доза бензинови емоции. По-запалените фенове ще могат да си тръгнат със сувенири от събитието или дори с умален модел на любим американски автомобил.

Партньори на второто издание на Ride`n`Roll – American heritage in Bulgaria са Exxal Fleet Cars, ORYX България, Saloon Tex-Mex и In the middle. Събитието се организира с подкрепата на Stroyrent, Deli Catering, Maxite, Smuggler’s Diner и ТАМАКО. В галерията можете да видите някои от очакваните коли.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин