AUTO BILD България / Ride On 2017 събра над 150 мотора от 8 държави в слънчева Стара Загора

Ride On 2017 събра над 150 мотора от 8 държави в слънчева Стара Загора


12
юни
2017

Една обща страст обединява над един милион членове по света и това са изминатите километри свобода с Harley-Davidson.  Групата се нарича H.O.G. (Harley Owners Group) и е най-голямата спонсорирана от производителя организация на мотоциклетни ентусиасти в света.

Събитието RIDE ON вече традиционно всяка година събира голям брой фенове на марката, готови за пътешествия и емоции из най-красивите места на страната. Тази година със своето Harley  за RIDE ON 2017  в центъра на Стара Загора акустираха  фенове от България, Турция, Гърция, Сърбия, Румъния, Финландия, Испания и Русия.  Тракийските природни красоти  по време на пътуването и богатото  културно-историческо наследство, видяно в регионалния Исторически музей впечатлиха групата още в първия ден на тура.

Но звукът от мотоциклетните двигатели,  огласили  Стара Загора и околностите, не бе единственият впечатляващ този уикенд. Пътят на рока отведе голямата група притежатели на Harley-Davidson в долината на виното, близо до село Могилово, където фестивалът Rock in The Wine Valley събра почитателите на висока класа рок музика, традицията на добрите вина и невероятна природа. Едно уникално преживяване за харлеистите, техните смейства и приятели остана и това лято запечатано не само на снимки, но и в сърцата им.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин