Ride Hard: българската поредица в стила на Кен Блок

2312
2018

Студът и лошото време не попречиха на любителите на високите скорости да дойдат в „Електроцентралата“ на НДК, за да видят първи пилотния клип от поредицата RIDE HARD. В зрелищното видео един от най-обещаващите рали пилоти у нас Григор Григоров сяда зад волана на легендарния Ford Mustang с V8-двигател, както и на „дежурната“ си „бегачка“ Peugeot 208 R2.

Видеото е заснето в Корабостроителницата в Бургас – място, на което за първи път се снима подобен клип. „Беше предизвикателство за мен и за пилотите, беше изключително опасно, но имаше много интересни моменти – някои от тях са в клипа“, сподели Григор Григоров и скромно допълни: „В крайна сметка се получи много добре, благодарение на общите усилия на целия екип и на всички, които повярваха в нас”, каза още рали пилотът.

„Приятно изненадана съм от качеството на продукцията и пожелавам успех на начинанието”, каза Нели Беширова от името на ЕNEKOD, чийто състезател е Григоров.

Един от основните въпроси, който търсеше своя отговор по време на предпремиерата, беше кога зрителите да очакват второ видео. „Този проект ще се развива през годината, с различни марки автомобили и с подкрепата на много хора и фирми. Клиповете ще стават все по-интересни. Ще сменяме автомобилите, ще сменяме локациите… Предстоят много изненади“, беше категоричен Григор.

„Използвали сме най-съвременната и скъпа техника, за да създадем уникален продукт, който да бъде на световно ниво”, коментира режисьорът Миньо Костадинов и обеща следващите серии да са още по-вълнуващи. Костадинов разкри, че един от дроновете с камера, използвани за снимките, струвал два пъти колкото Mustang-а.

https://www.youtube.com/watch?v=bw5fzJwj-rs

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин