Rezvani Tank с над 500 PS


5
окт.
2017

Ако Jeep Wrangler или Toyota Land Cruiser са ви прекалено обикновени, за да излизате с тях извън пътя, то вероятно вашият модел е новият офроудър Tank на американската фирма Rezvani. Вдъхновеното от военни модели возило разполага с огромно количество конски сили.

Въпреки, че Rezvani твърдят, че са се вдъхнови по отношение на дизайна от военните машини, външността на Tank изглежда по-скоро фуутристична. Предницата е доминирана от внушителни калници и заоблен преден капак. Екстремно късите надвеси на каросерията трябва да помагат за лесното преодоляване на препятствия. Допълнителна LED-светлинна ивица на покрива осигурява по-добра осветеност през нощта.

Rezvani предлага за модела два офроуд-пакета, които правят Tank още по-мощен извън пътя. Джантите са 37-цолови, а под капака е разположен 6,4-литров V8 агрегат с над 500 к.с. и 583 нютонметра максимален въртящ момент.

Въпреки внушителната визия, интериорът на модела е подчертано луксозен. Rezvani предлага опционален пакет с кожени тапицерии и кожен таван. Важната информация за водача се предава посредством Head-up-дисплей, а в кокпита има 7,9-инчов монитор на инфотейнмънт системата. Предлага се и балистичен пакет за сигурност, който включва бронирани елементи от кевлар, бронирани стъкла, военни гуми и допълнителна защита на резервоара и радиатора. Можете да си поръчате и топловизионна камера.

Цените на Tank започват от 300 000 лв. – без ДДС и транспортните разходи.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин