Renault ZOE ще превозва безплатно всички желаещи пътници от Летище София за една седмица


22
юни
2018

Renault затвърждава ангажимента си към околната среда, като осигурява безплатен трансфер на всички пристигащи пътници от летище София от 24-ти до 30-и юни. Инициативата е организирана по повод края на Българското председателство на Съвета на Европейския Съюз, към което Renault България беше партньор в рамките на шест месеца заедно със Societe Generale и Schneider Electric.

Електрическите автомобили са позиционирани на Летище София, Терминал 2 и ще превозват всички пристигащи гости до желани от тях дестинации в рамките на град София. Пътниците ще имат възможността да се запознаят с най-продавания електрически автомобил в Европа и да се възползват от безплатен трансфер с нулеви СО2 емисии само срещу записване на специално гише на летището.

От старта на Българското председателство на Съвета на Европейския Съюз през януари тази година Renault ZOE превозва делегатите от категория B и C със 100% електрическа флота. 15-те електромобила са осъществили над 2200 трансфера и са изминали общо над 78 000 км за периода на партньорството.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >